Bel mij terug!

Werken in Vianen

Werken in Vianen of omgeving

Ben jij werkzoekende en wil je graag werken in Vianen? TALECT kan je helpen om een passende baan te vinden.

Wil jij graag werken in Vianen, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? TALECT kan je helpen in deze zoektocht. Wij hebben een breed netwerk van opdrachtgevers die openstaande vacatures in de omgeving Vianen hebben. Bovendien zijn we actief in diverse branches, zoals de commerciële, logistieke of financiële. Wij helpen je graag een passende baan te vinden! 

Wie zijn wij?

TALECT is een werving- en selectiebureau die werkzoekende helpt naar een baan. Wij zijn actief in de regio Vianen en hebben vele vacatures openstaan. Om goed in kaart te brengen wat jij graag wilt, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en kijken we waar jouw ervaring ligt. Uiteraard is een cv en een diploma ook belangrijk, maar willen we jou als persoon echt leren kennen. 

Breed netwerk in Vianen

TALECT heeft een breed netwerk in Vianen. Wij kijken of jij een goede match zal zijn voor onze opdrachtgever. Voordat we je daadwerkelijk voorstellen aan het bedrijf, gaan eerst zelf met je in gesprek. Het kan ook zo zijn dat je momenteel geen leuke vacature bent tegengekomen. Maak je dan geen zorgen. Wij kunnen je gegevens opslaan en contact met je opnemen, zodra dit er wel is. 

Wij helpen graag!

Om jou zo goed mogelijk te helpen, kan je op onze website inschrijven als werkzoekende. Zo heb je een overzicht van alle openstaande vacatures. Wil je wat meer informatie of wil je liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op. 

Alexander Meijers

Meer weten over werken in Vianen?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl