Bel mij terug!

Werken in Vianen

Werken in Vianen

Wil jij graag werken in Vianen, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? TALECT kan je helpen in deze zoektocht. Wij hebben een breed netwerk van opdrachtgevers die openstaande vacatures in de omgeving Vianen hebben. Bovendien zijn we actief in diverse branches, zoals de commerciële, logistieke of financiële. Wij helpen je graag een passende baan te vinden! 

Wie zijn wij?

TALECT is een werving- en selectiebureau actief in de regio Vianen. Wij hebben diverse vacatures in verschillende branches. Naast dat wij werkzoekende aan een baan helpen, staan wij ook klaar voor opdrachtgevers waarvan vacatures vervuld moeten worden. TALECT gaat dan actief op zoek naar een passende kandidaat en helpen om de vacature te vervullen. 

Onze werkwijze

Wij hanteren een andere werkwijze voor de opdrachtgever als de kandidaat. 

Voor opdrachtgevers

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen om vacatures te vervullen, gaan we eerst in gesprek naar wat voor kandidaat er gezocht moet worden. Wat zijn de eisen, wat zijn de wensen en waar moeten we voornamelijk op letten? Zodra er een geschikt persoon is gevonden, gaan we eerst altijd zelf in gesprek voordat we deze persoon voorstellen aan onze opdrachtgever. 

Voor kandidaten 

Ben je op zoek naar een baan en heb je een vacature op het oog? Wij nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor. We bespreken de vacature door en kijken of deze wel echt bij je past. Daarna kunnen we vervolg stappen gaan zetten, zoals je voorstellen bij de opdrachtgever. Wij vinden het belangrijk om jou als persoon te leren kennen, zodat we precies weten wat jouw wensen zijn en waar jouw behoeften liggen. Je hebt de mogelijkheid om via TALECT vast in dienst te gaan bij de opdrachtgever, als oproepkracht of detachering. 

Breed netwerk in Vianen

TALECT heeft een breed netwerk in Vianen. Wij kijken of jij een goede match zal zijn voor onze opdrachtgever. Het kan ook zo zijn dat je momenteel geen leuke vacature bent tegengekomen. Maak je dan geen zorgen, je kan je gegevens achterlaten en teruggebeld worden zodra er wel iets passends is. 

Wij helpen graag!

Om jou zo goed mogelijk te helpen, kan je op onze website inschrijven als werkzoekende. Zo heb je een overzicht van alle openstaande vacatures. Wil je wat meer informatie of wil je liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op. 

Alexander Meijers

Meer weten over werken in Vianen?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl