Bel mij terug!

Werkgelegenheid

De werkgelegenheid is in Nederland lichtelijk aan het afnemen. Ook de vacatures gingen omlaag. Toch, zijn er nog genoeg mensen die op zoek zijn naar een baan. TALECT helpt hier graag bij!

Ondanks dat de werkgelegenheid lichtelijk aan het afnemen is, blijven er genoeg vacatures openstaan en genoeg mensen die op zoek zijn naar een baan. Bij TALECT hebben we altijd interessante vacatures die wellicht bij jou aansluiten. Wij helpen je graag in deze zoektocht om jouw droombaan te vinden. Wij hebben vacatures in diverse branches en hebben verschillende opdrachtgevers. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Wij helpen zowel kandidaten om de juiste baan te vinden als opdrachtgevers om vacatures te vervullen. TALECT zoekt talent en wilt talenten ontdekken. Iedereen is anders en dat waarderen wij. Daarom werken we met iedere persoon op een andere manier dat het best aansluit bij diegene. 

Onze werkwijze

Je kan je bij ons inschrijven als kandidaat. Zodra je dit gedaan hebt, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek bij ons. We gaan ontdekken wat je talent is, wat jouw wensen zijn en waar je graag aan de slag wilt gaan. Niet alleen je cv is belangrijk in dit onderdeel, maar jij als persoon ook. Je kan ervoor kiezen om vast in dienste te gaan, als uitzendkracht of via detachering. Als uitzendkracht krijg je een uitzendovereenkomst. Deze is flexibeler dan een vaste overeenkomst. Je krijgt de uren uitbetaald die je gewerkt hebt. Ben je op zoek naar een wat langer project, dan is detachering wellicht beter passend. 

TALECT helpt graag

TALECT helpt graag om een passende baan te vinden voor je of je meer te vertellen over onze diensten. Laat je terugbellen door een van onze collega's. Het kan ook zo zijn dat er momenteel geen vacature vrij is. Schrijf je dan in op onze website zodat je op de hoogte blijft. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Wij zien je graag bij TALECT!

Alexander Meijers

Vragen over de werkgelegenheid of onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl