Bel mij terug!

werkzoekende

Ben jij werkzoekende? TALECT is de perfecte bureau om jou te helpen een passende baan te vinden! Je kan morgen al aan de slag!

Als werkzoekende kan het soms erg lastig zijn om een baan te vinden. Soms is dit, omdat er gewoon geen passende vacature voor je tussen zit of je kan de juiste functie niet vinden of wellicht een hele andere reden. Bij TALECT hebben we professionals die gaan ontdekken wat het best bij jou past en waar jouw talenten liggen. Laat ons helpen jouw droombaan te vinden! 

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectie bureau uit IJsselstein. TALECT gelooft dat iedereen talent heeft en wij gaan samen op zoek naar die talenten! Wij maken een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Om jou zo goed mogelijk door het proces heen te helpen, hanteren we een werkwijze die ervoor zorgt dat jij straks een perfecte job gevonden hebt. Wij richten ons voornamelijk op de financiëlecommerciële, administratieve, technische en logistieke branches. Ben jij niet afgestudeerd of werkzaam in een van deze sectoren? Geen paniek! We hebben een zeer breed netwerk, waardoor we ook regelmatig vacatures uit andere branches beschikbaar hebben.

Onze werkwijze

Je kan je bij ons inschrijven als werkzoekende, zodat wij aan de slag kunnen gaan om een passende vacature te vinden. Voordat we dit gaan doen, nodigen we je graag uit bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek. We kijken tijdens dit gesprek onder meer naar je cv, maar willen jou als persoon beter leren kennen. Zo ontdekken we jouw behoeften en kijken waar jouw wensen liggen. Door uitgebreid met jou in gesprek te gaan, is de kans groot dat we jou kunnen koppelen aan een passende werkgever!

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Bij TALECT leveren we maatwerk. Dit betekent dat je bij ons in vast dienstverband kan gaan, maar ook als uitzendkracht of via detachering. Als je als uitzendkracht te werk gaat, dan krijg je een uitzendovereenkomst. Dit is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt dan de uren betaald die je gewerkt hebt. Voor een langlopend project is detachering de perfecte oplossing. Onze vacatures zijn vaak in de omgeving van IJsselstein, zoals Nieuwegein, Benschop, Montfoort, HoutenOudewater en nog veel meer. 

Wij helpen je graag

Iedereen is uniek en heeft zijn of haar talenten. Wij helpen je graag in de zoektocht naar een nieuwe baan. Tijdens dit proces ontdekken we of er een passende vacature voor jou is. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je direct in en ontvang passende vacatures.

Alexander Meijers

Vragen als werkzoekende?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl