Bel mij terug!

Werving en selectie

Ben jij op zoek naar een werving en selectie? Wij kunnen voor jou de recruitment uit handen nemen! Ook hebben wij beschikbare vacatures waarbij je wellicht de baan vindt die bij jou past!

Voorstellen

Wij zijn TALECT en wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie. Wij zitten gevestigd in IJsselstein, maar hebben een netwerk ver daar omheen. 
Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen uniek is en zijn eigen talenten heeft. Ons talent is het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Door onze ruime ervaring kunnen wij goed inspelen op de behoeften van de opdrachtgever en de wensen van de kandidaat. Daarnaast denken wij graag mee in HR-oplossingen. Wij zijn werkzaam in verschillende branches, zoals de financiële, administratieve, logistiek of techniek en nog veel meer! 

Hoe gaan wij te werk?

Binnen TALECT komen er veel talenten binnen die erg divers zijn. Wij kijken altijd naar het cv die iemand heeft, maar ook is de werkervaring van belang. Vaak vinden wij het stukje leren kennen nog wel belangrijker. Een cv zegt veel, maar niet alles. Daarom spreken wij altijd de kandidaten zelf en bespreken we zijn of haar wensen. Hierdoor kennen we de persoon nóg beter en kunnen we makkelijker een match vinden. Wij zorgen er altijd voor dat beide partijen goed op de hoogte worden gehouden gedurende de procedure. Uiteindelijk staan we klaar voor de kandidaat maar ook voor onze opdrachtgever. 

Voor werkgever 

Ben je op zoek naar een bedrijf dat ruime ervaring heeft met werving en selectie en heb je hulp nodig bij het vinden van nieuw personeel? Bij TALECT werken we vol passie en enthousiasme aan het verbinden van werkgever en werknemer. Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën en streven ernaar om deze zo goed mogelijk te vervullen. Wij zijn vertrouwelijk en werken zo nauwkeurig mogelijk. Uiteindelijk willen wij een match creëren die duurzaam is en voor de lange termijn. 

Voor werknemer 

Zoek je een leuke baan, maar lukt het niet om iets te vinden? Bij TALECT helpen we je graag met het vinden van een passende functie. Wij hebben verschillende vacatures openstaan in verschillende branches. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat je talenten zijn en bespreken de mogelijkheden. 

Wij helpen graag

Hulp nodig met een nieuwe baan of nieuw personeel nodig? bij TALEC`T hebben we het allemaal! Wij staan je graag te hulp. Laat je terugbellen! Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.
 

Alexander Meijers

Meer weten over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl