Bel mij terug!

Werving en selectie Houten

Ben jij op zoek naar een werving en selectie? Wij kunnen voor jou de recruitment uit handen nemen! Ook hebben wij beschikbare vacatures waarbij je wellicht de baan vindt die bij jou past!

Voorstellen

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau van Houten en omstreken. Onze passie ligt bij het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Door onze jarenlange ervaring in werving en selectie, zijn onze medewerkers experts in het inspelen op de behoeften en wensen van de opdrachtgever en kandidaat. Indien gewenst zijn wij ook inzetbaar om mee te denken in HR-oplossingen. TALECT is werkzaam in verschillende branches, zoals de financiële, administratieve, logistiek of techniek en nog veel meer! 

Hoe gaan wij te werk?

Zodra een werknemer binnenkomt bij TALECT, volgt er een kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden er een aantal dingen besproken. Zo nemen we het CV van de kandidaat onder de loep, maar we vinden het nog belangrijker om de kandidaat beter te leren kennen. We bespreken daarom altijd de wensen van de kandidaat. Hierdoor kunnen we nog beter en sneller een match vinden. Wij zorgen er altijd voor dat beide partijen goed op de hoogte zijn van de procedure. TALECT staat altijd klaar voor zowel de kandidaat als voor de opdrachtgever.  

Voor werkgever 

Ben je op zoek naar een werving- en selectiebureau met veel ervaring? TALECT helpt u graag bij het vinden van nieuw personeel. Onze medewerkers werken vol passie en enthousiasme aan het verbinden van werkgevers en werknemers. Wij luisteren niet alleen naar wensen en ideeën, we streven ernaar om deze zo goed mogelijk te vervullen. Wij werken zo vertrouwelijk en nauwkeurig mogelijk. Uiteindelijk willen wij voor de lange termijn een match creëren. 

Voor werknemer 

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Houten of omstreken, maar heb je hulp nodig? Dat begrijpt TALECT als geen ander. Het zoeken van een baan dat écht bij jou past, is een lastige opgave. Wij helpen je graag door je op de hoogte te houden van alle vacatures die aansluiten op jouw wensen en behoeftes. Wij hebben verschillende vacatures openstaan. Neem gerust een kijkje, wie weet staat er al een potentiële vacature tussen. 

Wij helpen graag

Zoek je hulp voor werving en selectie in Houten? TALECT helpt je graag! Neem vrijblijvend contact op voor vragen of meer informatie. 
 

Alexander Meijers

Meer weten over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl