Bel mij terug!

Werving en selectie Utrecht

Ben jij op zoek naar een bureau dat jou bij kan staan in je zoektocht naar nieuwe medewerkers? Of wil je een (nieuwe) uitdaging, maar vind je het lastig waar je moet beginnen? TALECT regelt de werving en selectie in regio Utrecht!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét W&S bureau uit IJsselstein. Wij helpen bijvoorbeeld werkgevers bij het zoek naar nieuwe medewerkers voor hun openstaande vacatures, maar je kunt ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een baan die echt bij jou past. Bij TALECT geloven we dat iedereen een bepaald talent heeft. Dat van ons is de perfecte match maken tussen werkgever en werknemer. Hiervoor kijken we verder dan alleen het cv en de diploma's die iemand heeft behaald. In plaats daarvan, maken we graag nader kennis met de persoon achter deze papiertjes. Wat zijn jouw wensen en ambities? Wat is nu precies jouw talent? Het is immers algemeen bekend dat je kwaliteit pas echt goed uit de verf komen als je op de juiste plek wordt ingezet. Bovendien spendeer je over het algemeen veel tijd op je werk. Daarom vinden wij het belangrijk dat je er blij van wordt, leuke collega's hebt én energie ervan krijgt. Wij hebben jarenlange ervaring in werving en selectie, waardoor we uitsluitend maatwerk leveren. Alleen op deze manier komt die ideale match tot stand. Indien gewenst, denken we ook graag met je mee in HR-oplossingen. 

In de regel hebben we vaak openstaande vacatures in financiële, commerciële, administratieve en logistieke branches. Werk jij niet in één van deze sectoren? Dan willen we je vragen om alsnog contact met ons op te nemen! We hebben namelijk een zeer breed netwerk en hierdoor hebben we ook geregeld andere vacatures beschikbaar. Daarbij zijn we altijd op zoek naar opdrachtgevers om ons netwerk mee uit te breiden. 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij werving en selectie en woon je in regio Utrecht? Of je nu nieuw personeel nodig hebt of een leuke baan zoekt, bij TALECT staan we voor je klaar. Laat je door ons terugbellen voor meer informatie! Maandag tot en met donderdag zijn wij te bereiken tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over ons W&S bureau?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl