Bel mij terug!

Werving en selectie Woerden

Ben jij op zoek naar een bureau dat jou bij kan staan in je zoektocht naar nieuwe medewerkers? Of wil je een (nieuwe) uitdaging, maar vind je het lastig waar je moet beginnen? TALECT regelt de werving en selectie in regio Utrecht!

Wie zijn wij?

TALECT is een werving- en selectiebureau in Woerden. Wij helpen werkgevers met het vinden van personeel voor hun openstaande vacatures. Ook kun je bij ons terecht als werkzoekende, wij hebben een hoop vacatures beschikbaar in Woerden en omstreken. Bij TALECT geloven we dat iedereen een eigen talent heeft. Dat van ons is het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Om de juiste match te vinden maken we een aantal dingen bespreekbaar in het kennismakingsgesprek. Zo kijken we naar het CV van de werknemer, maar ook naar de wensen en ambities. Op basis van die informatie gaan we kijken of er een connectie is. 

Naast het werven van nieuwe medewerkers voor werkgevers, kun je ook bij ons terecht als werkzoekende. TALECT heeft een hoop vacatures beschikbaar in Woerden en omstreken. We hebben regelmatig openstaande vacatures in financiële, commerciële, administratieve en logistieke branches. Werk jij niet in één van deze sectoren? Maak je geen zorgen, ook dan kun je bij ons terecht. We hebben namelijk een zeer breed netwerk en hierdoor hebben we ook geregeld andere vacatures beschikbaar. Daarbij zijn we altijd op zoek naar opdrachtgevers om ons netwerk mee uit te breiden. Door onze jarenlange ervaring in werving en selectie, kunnen we uitsluitend maatwerk leveren. Daardoor kunnen we de ideale matches maken en indien gewenst, denken we ook mee in HR-oplossingen. 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij werving en selectie en woon je in regio Woerden? Bij het vinden van personeel of een nieuwe baan, ben je bij TALECT altijd aan het juiste adres. Neem contact op voor vragen of meer informatie!  

Alexander Meijers

Vragen over ons W&S bureau?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl