Bel mij terug  

Werving nieuwe collega’s

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega's?

Wil jij de werving van nieuwe collega’s uitbesteden? Wij van TALECT helpen je graag bij jouw zoektocht naar de ideale nieuwe medewerker. Laat de werving en selectie van personeel uit handen nemen en laat ons zorgen voor de beste selectie van talent voor jouw organisatie.

Wie zijn wij?

Het kan een opgave zijn om iemand te vinden die goed binnen jouw bedrijf past. TALECT is een werving- en selectiebureau dat de gehele recruitment voor je organisatie kan verzorgen. Wij selecteren het juiste talent zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Onze ervaren consultants hebben veel kennis van de markt en ieder heeft zo zijn/haar eigen specialisme. Wij kijken verder dan het CV en hebben echt oog voor de persoon zelf. Hierdoor kunnen we jou met succes aan nieuwe collega’s helpen. Door vooraf uitgebreid kennis te maken met jouw organisatie en in gesprek te gaan met de kandidaten krijgen we een helder beeld van de wensen en behoeften van beide kanten. Zo lukt het ons om de ideale match te vinden, zelfs in deze krappe arbeidsmarkt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wil jij nieuwe collega’s werven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of heb je zelf geen tijd om je bezig te houden met recruitment? Laat je dan terugbellen! Van maandag tot en met donderdag zijn wij bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00.

Alexander Meijers

Vragen over de werving van nieuwe collega's?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl