Bel mij terug!

Werving nieuwe collega’s

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega's?

Wil jij de werving van nieuwe collega’s uitbesteden? Wij van TALECT helpen je graag bij jouw zoektocht naar de ideale nieuwe medewerker. Laat de werving en selectie van personeel uit handen nemen en laat ons zorgen voor de beste selectie van talent voor jouw organisatie.

Wie zijn wij?

Het kan een opgave zijn om iemand te vinden die goed binnen je organisatie past. Hoe fijn zou het dan ook zijn als je dit aan iemand anders kan overlaten? Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Wij kunnen de gehele recruitment voor je bedrijf verzorgen door het juiste talent voor jou te selecteren. Zo heb je er zelf geen omkijken naar! Onze ervaren consultants hebben veel kennis van de markt en ieder heeft zo zijn/haar eigen specialisme. Wat onze aanpak zo uniek maakt, is dat wij verder kijken dan het cv van de kandidaten en echt echt oog hebben voor hun persoonlijkheid. Hierdoor kunnen we jou met succes aan nieuwe collega’s helpen. Om een nog betere match te maken, gaan we niet alleen graag vooraf met de kandidaten in gesprek, maar ook met jou als bedrijf! Waar zoeken jullie precies naar? Door dit goed in kaart te brengen, lukt het ons om de ideale match te vinden, zelfs in deze krappe arbeidsmarkt!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wil jij nieuwe collega’s werven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of heb je zelf geen tijd om je bezig te houden met recruitment? Laat je dan terugbellen! Liever zelf contact opnemen? Van maandag tot en met donderdag zijn wij bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00.

Alexander Meijers

Vragen over de werving van nieuwe collega's?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl