Bel mij terug!

Werving nieuwe medewerkers

Is jouw bedrijf toe aan een werving van nieuwe medewerkers?

Het kan een opgave zijn om iemand te vinden die goed binnen jouw bedrijf past. Wij helpen je dan ook graag met het zoeken naar een geschikte nieuwe collega. Want waar begin je eigenlijk met zoeken? Wij van TALECT hebben het antwoord.

Wie zijn wij?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom er behoefte is aan recruitment, bijvoorbeeld wanneer een medewerker ervoor kiest om de organisatie te verlaten, promotie maakt of er niet voldoende mankracht is om een project tot een goed einde te brengen. TALECT kan je hierbij helpen. Wij zijn een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Wanneer je bij ons een opdracht uitzet voor de werving van nieuwe medewerkers, maken we graag eerst kennis. Zo krijgen we een goed beeld van de organisatie en de cultuur binnen het bedrijf. Op basis hiervan selecteren wij de kandidaten. Onze ervaren consultants hebben veel kennis van de markt en ieder heeft zijn/haar eigen specialisme. Doordat we toegang hebben tot alle wervingskanalen, kunnen we kijken welk middel het meest effectief is voor jouw zoekopdracht. Wij doen de voorselectie en stellen alleen kandidaten voor die het beste passen bij de functie en binnen het bedrijf. Via ons brede netwerk van werkzoekenden hebben we snel de perfecte nieuwe collega voor je gevonden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wil jij de werving van nieuwe medewerkers in gang zetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00.

Alexander Meijers

Vragen over recruitment?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl