Bel mij terug!

Wervingsbureau

Ben je op zoek naar een wervingsbureau die de recruitment voor jou uit handen kan nemen? Of zoek je een baan die perfect bij jou past? Bij TALECT ben je aan het juiste adres!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét wervingsbureau uit IJsselstein. Je kunt bij ons terecht als je op zoek ben naar een nieuwe baan, maar ook als je zoekt naar nieuwe medewerkers. Iedereen heeft talent. Daar zijn we van overtuigd. Dat van ons is het werven en selecteren van het talent dat ergens anders nodig is. Hiervoor kijken we niet alleen naar het cv en de behaalde diploma's, maar ook naar de persoon daarachter. Dit doen we tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wat zijn de wensen en ambities van iemand? Een talent komt namelijk pas goed tot zijn recht wanneer dit op de juiste plek wordt ingezet. Ons doel is dan ook om de juiste match tussen werkgever en werknemer te maken. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij uitsluitend maatwerk leveren. Daarnaast denken we graag met je mee in HR-oplossingen.

Wij werken veelal met financiële, commerciële, administratieve en logistieke branches. Ook als je niet bij deze branches hoort, verzoeken we je om contact met ons op te nemen. Doordat we een groot netwerk beschikbaar hebben, vind je bij ons ook regelmatige openstaande vacatures in andere werkvelden. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar opdrachtgevers om ons netwerk uit te breiden. 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de werving van nieuw personeel? Of zoek je een leuke baan, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Laat je terugbellen! Maandag tot en met donderdag zijn wij te bereiken tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl