Accountmanager Jesse over zijn ervaring met TALECT

Door Alexander Meijers op 20 juli '23

Hoe gaat het met de mensen die een baan vonden via TALECT? Jesse (27) werkt sinds januari 2022 als Acccountmanager bij AQ Group en vertelt over zijn nieuwe baan.

Portretfoto van Jesse

Een persoonlijke benadering

Jesse vertelt: "Ik kreeg vaak berichten van Recruiters. Het bericht van Axel (Consultant bij TALECT) sprong er tussen uit door zijn persoonlijke benadering. Ik werkte als Accountmanager in de ondergrondse leidingsystemen. Mijn (secundaire) arbeidsvoorwaarden en werkomgeving waren heel goed. Toch ontbrak na een paar jaar de uitdaging. Zijn bericht kwam op het juiste moment. Na geïnformeerd te hebben naar mijn wensen, vertelde hij over AQ Group.

AQ Group

Is een jong, snelgroeiend bedrijf dat marktleider is in het onderhouden, desinfecteren, inspecteren en reinigen van klimaat- en drinkwatersystemen. Èn innovator op het gebied van verduurzamen van klimaatsystemen.

Kennismaking

Jesse wordt door TALECT geïntroduceerd bij AQ Group. Een paar dagen later heeft hij zijn eerste sollicitatiegesprek. Ook het tweede gesprek laat niet lang op zich wachten: “Axel heeft mij goed geadviseerd over het ontvangen aanbod. Hij overlegde met zijn contactpersoon en we waren er snel uit. Ik kreeg een competitief voorstel, meer verantwoordelijkheden én een baan met doorgroeimogelijkheden.”

Het inwerktraject

Jesse kwam uit een andere branche. Door het goede inwerktraject van AQ Group was hij binnen no time up and running: “Ik heb een maand lang, iedere week, meegelopen met de monteurs in het werkveld. Zodat ik begreep wat hun werk inhield en leerde over klimaat- en drinkwater systemen. Het inwerktraject wordt voor iedere medewerker op maat gemaakt. Dat voelde prettig.”

Hoe gaat het nu?

“Mijn nieuwe baan bevalt ontzettend goed. Ik heb nog geen moment spijt gehad. Het Rayon waarvoor ik verantwoordelijk ben is ontzettend gegroeid. De werkdruk is hoog, maar de beloningen zijn er ook naar. Daarnaast weet ik dat ik door kan groeien en heb ik leuke collega’s. Dat motiveert.”

Raad je werkzoekenden aan om samen te werken met TALECT?

“Ja, absoluut. Complimenten voor hoe Axel met mij heeft gecommuniceerd en onderhandeld. Hij reageert snel, is duidelijk en komt zijn afspraken na."

Zoek jij ook een commerciële vaste baan in de buurt? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt? 

Bel mij terug

Commercieel Medewerker

€ 2.400 - € 3.500 40 uur Nieuwegein
Vergroot jij de verkoop en naamsbekendheid van deze specialist in kleine huisdiervoeding? Start als Commercieel Medewerker in Nieuwegein en verdien tot € 3.500,...
Bekijk vacature

Category Manager

€ 4.500 - € 5.000 40 uur Utrecht
Zorg voor een aantrekkelijk assortiment aan elektronische producten bij een internationale groothandel. Start als Category Manager in Utrecht en verdien tot €5.
Bekijk vacature

Commercieel medewerker binnendienst

€ 2.800 - € 3.200 32 uur Utrecht
Verwerk orders en ondersteun de buitendienst. Word Commercieel Medewerker in Utrecht. Verdien tot € 3200 bruto. Bel of app Alexander via 0630384742...
Bekijk vacature

Commercieel Medewerker Binnendienst

€ 2.500 - € 3.300 40 uur Bodegraven
Kaasliefhebber? Word Commercieel Medewerker Binnendienst bij een kaasproducent in Utrecht. Verdien tot €3.300 per maand. Info? Bel of app Axel 0623957782...
Bekijk vacature

Commercieel Medewerker Binnendienst

€ 2.300 - € 3.200 40 uur Woerden
Klantcontact én je commerciële collega’s ondersteunen? Word fulltime Commercieel Medewerker Binnendienst in Woerden bij een kaasproducent. Verdien tot €3.200 pe...
Bekijk vacature

Dit bericht delen:

Categorie: Ervaringsverhalen Werkzoekenden

Tags:

Bel mij terug!