Accountmanager Jesse over zijn ervaring met TALECT

Door Alexander Meijers op 20 juli '23

Hoe gaat het met de mensen die een baan vonden via TALECT? Jesse (27) werkt sinds januari 2022 als Acccountmanager bij AQ Group en vertelt over zijn nieuwe baan.

Portretfoto van Jesse

Een persoonlijke benadering

Jesse vertelt: "Ik kreeg vaak berichten van Recruiters. Het bericht van Axel (Consultant bij TALECT) sprong er tussen uit door zijn persoonlijke benadering. Ik werkte als Accountmanager in de ondergrondse leidingsystemen. Mijn (secundaire) arbeidsvoorwaarden en werkomgeving waren heel goed. Toch ontbrak na een paar jaar de uitdaging. Zijn bericht kwam op het juiste moment. Na geïnformeerd te hebben naar mijn wensen, vertelde hij over AQ Group.

AQ Group

Is een jong, snelgroeiend bedrijf dat marktleider is in het onderhouden, desinfecteren, inspecteren en reinigen van klimaat- en drinkwatersystemen. Èn innovator op het gebied van verduurzamen van klimaatsystemen.

Kennismaking

Jesse wordt door TALECT geïntroduceerd bij AQ Group. Een paar dagen later heeft hij zijn eerste sollicitatiegesprek. Ook het tweede gesprek laat niet lang op zich wachten: “Axel heeft mij goed geadviseerd over het ontvangen aanbod. Hij overlegde met zijn contactpersoon en we waren er snel uit. Ik kreeg een competitief voorstel, meer verantwoordelijkheden én een baan met doorgroeimogelijkheden.”

Het inwerktraject

Jesse kwam uit een andere branche. Door het goede inwerktraject van AQ Group was hij binnen no time up and running: “Ik heb een maand lang, iedere week, meegelopen met de monteurs in het werkveld. Zodat ik begreep wat hun werk inhield en leerde over klimaat- en drinkwater systemen. Het inwerktraject wordt voor iedere medewerker op maat gemaakt. Dat voelde prettig.”

Hoe gaat het nu?

“Mijn nieuwe baan bevalt ontzettend goed. Ik heb nog geen moment spijt gehad. Het Rayon waarvoor ik verantwoordelijk ben is ontzettend gegroeid. De werkdruk is hoog, maar de beloningen zijn er ook naar. Daarnaast weet ik dat ik door kan groeien en heb ik leuke collega’s. Dat motiveert.”

Raad je werkzoekenden aan om samen te werken met TALECT?

“Ja, absoluut. Complimenten voor hoe Axel met mij heeft gecommuniceerd en onderhandeld. Hij reageert snel, is duidelijk en komt zijn afspraken na."

Zoek jij ook een commerciële vaste baan in de buurt? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt? 

Bel mij terug

Accountmanager

€ 2.700 - € 3.500 40 uur IJsselstein
Sluit commerciële deals met bestaande en nieuwe klanten bij een metaalonderneming in IJsselstein. Word Accountmanager en verdien tot €3.500,- bruto per maand pl...
Bekijk vacature

Accountmanager B2B

€ 4.000 - € 4.500 40 uur Utrecht
Realiseer commercieel succes bij een internationale groothandel in kampeer- en recreatie-artikelen. Word Accountmanager in Utrecht en verdien tot €4.500 per maa...
Bekijk vacature

Accountmanager Retail

€ 4.000 - € 4.500 40 uur Utrecht
Bij een internationale producent en groothandel in outdoor- en campingartikelen ga jij zorgen voor commercieel succes van de eigen merken. Als Accountmanager Re...
Bekijk vacature

Medewerker Zorgwinkel

€ 2.400 - € 2.650 24 uur Nieuwegein
Werk parttime of fulltime als verkoopmedewerker in een zorgwinkel in Utrecht en Nieuwegein. Verdien tot €2.650 bruto per maand. Bel of app Alexander 0630384742.
Bekijk vacature

Accountmanager Duits

€ 2.500 - € 3.500 40 uur Houten
Travel for work and secure an instant contract! Hiring: Account Manager in Houten. Salary up to €3500,- + bonus. Call or app Marieke for more info: +31629339464...
Bekijk vacature

Accountmanager

€ 2.500 - € 3.900 40 uur IJsselstein
Zoek jij afwisseling, zelfstandigheid en een ondernemende rol? Reageer dan op deze vacature en verdien tot € 3.900,- bruto per maand! Bel of app Marieke voor ex...
Bekijk vacature

Sales Support Medewerker

€ 2.800 - € 3.500 40 uur Bodegraven
Soyez bienvenue! Ben jij er klaar voor om een essentiële rol te spelen binnen het commerciële team? Reageer dan nu of bel / app Marieke op 0629339464.
Bekijk vacature

Commercieel medewerker

€ 3.000 - € 4.000 40 uur Zaltbommel
Duik in de wereld van klimaattechniek als Commercieel Medewerker Binnendienst in Zaltbommel. Salaris tot €4.000 & top voorwaarden! Bel of app Alexander 06303847...
Bekijk vacature

Dit bericht delen:

Categorie: Ervaringsverhalen Werkzoekenden

Tags:

Bel mij terug!