Accountmanager Jesse over zijn ervaring met TALECT

Door Alexander Meijers op 20 juli '23

Hoe gaat het met de mensen die een baan vonden via TALECT? Jesse (27) werkt sinds januari 2022 als Acccountmanager bij AQ Group en vertelt over zijn nieuwe baan.

Portretfoto van Jesse

Een persoonlijke benadering

Jesse vertelt: "Ik kreeg vaak berichten van Recruiters. Het bericht van Axel (Consultant bij TALECT) sprong er tussen uit door zijn persoonlijke benadering. Ik werkte als Accountmanager in de ondergrondse leidingsystemen. Mijn (secundaire) arbeidsvoorwaarden en werkomgeving waren heel goed. Toch ontbrak na een paar jaar de uitdaging. Zijn bericht kwam op het juiste moment. Na geïnformeerd te hebben naar mijn wensen, vertelde hij over AQ Group.

AQ Group

Is een jong, snelgroeiend bedrijf dat marktleider is in het onderhouden, desinfecteren, inspecteren en reinigen van klimaat- en drinkwatersystemen. Èn innovator op het gebied van verduurzamen van klimaatsystemen.

Kennismaking

Jesse wordt door TALECT geïntroduceerd bij AQ Group. Een paar dagen later heeft hij zijn eerste sollicitatiegesprek. Ook het tweede gesprek laat niet lang op zich wachten: “Axel heeft mij goed geadviseerd over het ontvangen aanbod. Hij overlegde met zijn contactpersoon en we waren er snel uit. Ik kreeg een competitief voorstel, meer verantwoordelijkheden én een baan met doorgroeimogelijkheden.”

Het inwerktraject

Jesse kwam uit een andere branche. Door het goede inwerktraject van AQ Group was hij binnen no time up and running: “Ik heb een maand lang, iedere week, meegelopen met de monteurs in het werkveld. Zodat ik begreep wat hun werk inhield en leerde over klimaat- en drinkwater systemen. Het inwerktraject wordt voor iedere medewerker op maat gemaakt. Dat voelde prettig.”

Hoe gaat het nu?

“Mijn nieuwe baan bevalt ontzettend goed. Ik heb nog geen moment spijt gehad. Het Rayon waarvoor ik verantwoordelijk ben is ontzettend gegroeid. De werkdruk is hoog, maar de beloningen zijn er ook naar. Daarnaast weet ik dat ik door kan groeien en heb ik leuke collega’s. Dat motiveert.”

Raad je werkzoekenden aan om samen te werken met TALECT?

“Ja, absoluut. Complimenten voor hoe Axel met mij heeft gecommuniceerd en onderhandeld. Hij reageert snel, is duidelijk en komt zijn afspraken na."

Zoek jij ook een commerciële vaste baan in de buurt? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt? 

Bel mij terug

Accountmanager

€ 4.500 - € 5.500 40 uur Houten
Acquireer nieuwe klanten en realiseer commercieel succes als Accountmanager in Houten. Bruto maandsalaris tot € 5.500 plus bonusregeling en lease-auto. Bel of a...
Bekijk vacature

Sales Support Medewerker

€ 2.800 - € 3.500 40 uur Bodegraven
Soyez bienvenue! Ben jij er klaar voor om een essentiële rol te spelen binnen het commerciële team? Reageer dan nu of bel / app Marieke op 0629339464.
Bekijk vacature

Accountmanager Binnendienst

€ 2.800 - € 5.000 40 uur Bodegraven
Ben jij die 'hands on' accountmanager op wie de klant altijd kan terugvallen en rekenen? Reageer dan nu en app of bel Marieke op 0629339464. Verdien tot...
Bekijk vacature

Commercieel medewerker

€ 3.000 - € 4.000 40 uur Zaltbommel
Duik in de wereld van klimaattechniek als Commercieel Medewerker Binnendienst in Zaltbommel. Salaris tot €4.000 & top voorwaarden! Bel Judith: 0615172888.
Bekijk vacature

Accountmanager

€ 2.700 - € 3.750 40 uur Nieuwegein
Ben jij het kloppend hart van de commerciële activiteiten van dit mooie bedrijf? Reageer dan nu en verdien tot 3.750,- bruto per maand! Bel of app Marieke op 06...
Bekijk vacature

Accountmanager

€ 2.800 - € 3.900 40 uur IJsselstein
Zoek jij een stuk ondernemerschap in je baan? Word accountmanager bij dit familiebedrijf en verdien tot €3900 bruto per maand.
Bekijk vacature

Service Adviseur

€ 2.700 - € 3.500 40 uur Zeist
Zet je carriere in de vijfde versnelling! Word Service Adviseur bij een autodealer in Zeist. Salaris tot €3500. Meer info? Bel of app Marieke: 0629339464...
Bekijk vacature

Contractbeheerder

€ 3.000 - € 4.200 32 uur IJsselstein
Contracten beheren en ervaring opdoen in de technische sector? Word Contractbeheerder in IJsselstein. Salaris tot €4200. Meer info? Bel of app Alexander: 063038...
Bekijk vacature

Dit bericht delen:

Categorie: Ervaringsverhalen Werkzoekenden

Tags:

Bel mij terug!