Het verhaal van Zeynep: Juridisch Administratief Medewerker bij ANG

Door Bibi van Lijden op 18 juli '23

Vind je een nieuwe baan via TALECT? Dan blijven we graag met je in contact. Zo weten we zeker dat jij de baan hebt die bij je past. Vandaag vertelt Zeynep (25), over haar baan als Juridisch Administratief Medewerker bij ANG in Montfoort.

Zeynep Urslu over TALECT

Ik was niet op zoek naar een andere baan

Aldus Zeynep: “Ik zette mijn LinkedIn open en wachtte af. Ik kreeg al snel veel berichten. Het bericht van Axel (Consultant bij TALECT) sprong er tussenuit. Zijn bericht was persoonlijk en informatief. Hoewel de baan waarvoor hij mij benaderde niet direct was wat ik zocht, gingen we toch met elkaar in gesprek. 

Ik was klaar met school, maar door de corona-maatregelen wachtte ik nog op mijn diploma-uitreiking. Axel zag mijn potentie. Hij vroeg naar mijn wensen, competenties en welke werkzaamheden ik al onder de knie had. Toen vertelde hij over ANG."

Wat doet ANG?

Met ruim 70 medewerkers ondersteunt, inspireert en adviseert ANG overheden. ANG werkt projectmatig op het gebied van belastingen, basisregistraties, vastgoed en informatiemanagement. Zo ondersteunen zij bij het verwerken en/of opschonen van informatie uit de basisregistraties BAG, BRK, WOZ of BRP. Daarnaast ondersteunen zij gemeenten bijvoorbeeld bij het afhandelen van de WOZ- en/of heffing bezwaren. Dit doen zij vanuit hun kantoor in Montfoort of naar wens op locatie.  

Een goede voorbereiding is het halve werk

Zeynep werd geïntroduceerd bij ANG en mocht meteen op gesprek. Zeynep: “Mijn eerste sollicitatiegesprek was op 10 maart en mijn tweede gesprek, met de HR Adviseur en Projectleider, werd 3 dagen later al gepland. Axel heeft mij goed voorbereid op de gesprekken. Alles wat hij vertelde over ANG klopte. Het is een kleinschalig bedrijf met een vriendelijke sfeer. Mijn sollicitatiegesprekken voelden daarom niet als een sollicitatie maar als een kennismaking.”

“Hij informeerde en adviseerde mij ook toen ANG mij een aanbod deed over de arbeidsvoorwaarden. ANG bood mij een goed salaris en daarnaast voldoende doorgroeimogelijkheden. Ik ben Axel tot op heden dankbaar voor zijn advies.” 

Wat doe je als Juridisch Administratief Medewerker bij ANG?

“Als Juridisch Administratief Medewerker handel ik bezwaren af. Elke eigenaar of gebruiker van een woning krijgt elk jaar een aanslag. Sommige aanslagen blijken niet te kloppen  of belanghebbenden zijn het om bepaalde redenen niet eens met de aanslag.. Een verhuizing wordt bijvoorbeeld niet altijd goed verwerkt in het systeem, of een wijziging in het aantal personen in een huishouden is niet goed doorgekomen. Hierdoor krijgen wij bezwaren binnen. Ook krijgen wij WOZ-bezwaren binnen van eigenaren of gebruikers die het niet eens zijn met de WOZ-waarde van hun woning. Bij zo’n bezwaar wordt door een taxateur onderzocht of de WOZ-waarde van de woning goed is vastgesteld. Vervolgens stellen wij de uitspraak brieven op”.

Hoe gaat het nu?

“Sinds mijn eerste werkdag, werk ik hier met veel liefde. Ik heb een hoop stappen gemaakt in het afgelopen jaar. Na vier maanden kreeg ik mijn eigen projecten. Zo heb ik ook op locatie gewerkt bij een gemeente, ik zat daarvoor drie dagen per week in een hotel, wat een leuke ervaring was. Het werk was uitdagend en de sfeer fijn. Dit jaar hebben ze mij teruggevraagd, dat maakt mij trots. Afgelopen november zou ik een project draaien van vier maanden voor een andere gemeente. Het lukte mij echter om dit project binnen één maand af te ronden. 

Hoewel ik het heel erg naar mijn zin heb bij iedere gemeente, zou ik niet permanent voor één gemeente willen werken. Verschillende mensen en werkomgevingen leren kennen, dat maakt mijn werk bij ANG leuk.  Ik ben heel tevreden. De werksfeer is goed, ik heb plezier in mijn werk en voldoende doorgroeimogelijkheden. Bij een kleinschalig bedrijf word je gezien. Axel reageert nog regelmatig op mijn LinkedIn posts, dat vind ik leuk om te zien.”

Wil jij ook een baan met doorgroeimogelijkheden?

TALECT heeft vaste banen in IJsselstein en de regio Utrecht.
Neem contact op met Axel de Groot en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Accountmanager Jesse over zijn ervaring met TALECT

Accountmanager Jesse over zijn ervaring met TALECT

Hoe gaat het met de mensen die via TALECT een nieuwe baan vonden? TALECT vraagt het aan Jesse (27) die sinds januari 2022 als Accountmanager Noord- en Oost Nederland bij AQ Group in Utrecht werkt. 

Lezen
Hoe bepaal je het salaris van een Commercieel Medewerker Binnendienst?

Hoe bepaal je het salaris van een Commercieel Medewerker Binnendienst?

Hoe bepaal ik een marktconform salaris voor de functie commercieel medewerker binnendienst? We geven je enkele handige handvatten mee. Lees het hier. 

Lezen
Business Club IJTC Groenvliet bezoekt GIMEG

Business Club IJTC Groenvliet bezoekt GIMEG

8 juni was TALECT aanwezig bij een leuke bijeenkomst van Business Club IJTC Groenvliet. Dit keer op uitnodiging van onze gewaardeerde klant Gimeg. Samen met alle andere leden werden we door Frank Gijsberts meegenomen op een reis door het ontstaan van Gimeg, hun huidige positie en de reden achter hun verhuizing naar een prachtig nieuw pand met een modern warehouse. 

Lezen
Accountmanager Jesse over zijn ervaring met TALECT

Accountmanager Jesse over zijn ervaring met TALECT

Hoe gaat het met de mensen die via TALECT een nieuwe baan vonden? TALECT vraagt het aan Jesse (27) die sinds januari 2022 als Accountmanager Noord- en Oost Nederland bij AQ Group in Utrecht werkt. 

Lezen
Hoe bepaal je het salaris van een Commercieel Medewerker Binnendienst?

Hoe bepaal je het salaris van een Commercieel Medewerker Binnendienst?

Hoe bepaal ik een marktconform salaris voor de functie commercieel medewerker binnendienst? We geven je enkele handige handvatten mee. Lees het hier. 

Lezen
Business Club IJTC Groenvliet bezoekt GIMEG

Business Club IJTC Groenvliet bezoekt GIMEG

8 juni was TALECT aanwezig bij een leuke bijeenkomst van Business Club IJTC Groenvliet. Dit keer op uitnodiging van onze gewaardeerde klant Gimeg. Samen met alle andere leden werden we door Frank Gijsberts meegenomen op een reis door het ontstaan van Gimeg, hun huidige positie en de reden achter hun verhuizing naar een prachtig nieuw pand met een modern warehouse. 

Lezen

Dit bericht delen:

Categorie: Ervaringsverhalen

Tags:

Bel mij terug!