Met 25 jaar managementervaring in de uitzendbranche en als aandeelhouder, besluit Alexander Meijers dat hij iets anders wil. “Het ondernemerschap prikkelde en ik wilde in deze branche op een andere manier werken. Breder opgezet en dicht bij onze klanten én de werkzoekenden die via ons bemiddeld willen worden.”

Begin 2019 start hij TALECT in IJsselstein. Een werving en selectie bureau dat bemiddelt in vaste banen in de buurt.

Als slogan kiest Alexander voor ‘Select your talent’. “Omdat mijn collega’s en ik geloven dat iedereen talent heeft. En dat je dat je met het vinden én behouden van de juiste medewerkers écht het verschil maakt. Voor jezelf, voor je klanten en collega’s. Daarom kijken we verder dan je cv en denken we mee over recruitment oplossingen.

Alexander Meijers van TALECT

Persoonlijk contact is belangrijk. “We zoeken naar de identiteit en cultuur van iedere organisatie. Want het vinden van de juiste medewerker draait om aandacht. Voor onze klanten, maar ook voor de sollicitant. Klantbezoeken zijn hierbij onmisbaar. Door deze denkwijze en het inzetten van recruitment marketing vinden we de juiste kandidaten, zelfs in deze krappe arbeidsmarkt.”

Dichtbij betekent ook een stevig netwerk in de regio IJsselstein. Zowel van werkzoekenden als bedrijven. “Er zit meer industrie en dienstverlening in de regio dan menigeen weet, met veel vacatures op mbo- en hbo-niveau in de commercie, logistiek en finance. Werkzoekenden vinden het prettig om in de buurt te werken. Dat maakt TALECT uniek.

 

Dit bericht delen:

Bel mij terug!