Axel de Groot

Mijn naam is Axel de Groot. Sinds augustus 2019 ben ik als Consultant aangesloten bij het team van TALECT. Graag stel ik mezelf hier aan je voor en deel ik mijn visie op mijn vakgebied.

Mijn rugzak is gevuld met:

  • Meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van dienstverlening, relatiebeheer en sales;
  • Een Bachelor of Business Administration aan de Hogeschool Tio;
  • Ik werkte als Accountmanager, Sales Advisor en Branch Manager voor o.a. Ricoh International en Securitas.

Bij TALECT houd ik mij als Consultant voornamelijk bezig met het verbinden van nieuwe organisaties aan TALECT. Het is mijn doel om werkgevers in de regio te helpen met de beste match vanuit hun personeelsbehoefte.

Mijn visie op personeelsbehoud en het creëren van ambassadeurs

Door mijn ervaring binnen grote internationale organisaties heb ik een goed beeld van hoe je als werkgever jouw medewerkers kunt boeien en aan je kunt binden. Dat begint in de basis met het waarderen, ondersteunen en helpen van al je personeel. Of het nu gaat over talentontwikkeling, promotie of het bieden van ondersteuning in hun zoektocht naar wat zij willen.

Lang niet iedereen weet daadwerkelijk wat hij of zij wil, waar hun talent ligt en hoe de toekomst eruit moet zien. Zonde, want dat gaat ten koste van de motivatie en het werkplezier. Als werkgever kun je hier iets aan doen: ga het gesprek aan, leer je mensen kennen en help met het ontwikkelen van hun vaardigheden of een plan voor de toekomst.

Soms ligt de toekomst elders en ontkom je er niet aan dat medewerkers vertrekken. Dat hoort bij het proces. Het is geen verlies, integendeel: zij vertrekken als ambassadeurs van je bedrijf en er ontstaat ruimte voor nieuw talent op de juiste plaats in je organisatie.

Kenmerkend aan mijn werkstijl is...

… mijn oprechte interesse in mensen en bedrijven. Ik vind het leuk om nieuwe contacten te maken en te ontdekken waar mensen behoefte aan hebben. Niet alleen vanuit een commerciële drive, maar vooral vanuit mijn persoonlijke motivatie.

Openheid en vertrouwen zijn voor mij de belangrijkste voorwaarden bij het aangaan van een samenwerking. Dat vertrouwen moet je verdienen. Daarom ben ik altijd transparant en geef ik een klant mijn volledige aandacht.

Privé-inkijkje

Ik ben geboren op Gran Canaria en heb een Spaanse moeder en een Nederlandse vader. Toen ik nog heel jong was, verhuisden we naar de geboorteplaats van mijn vader, het dorpje Harmelen. Sinds 7 jaar woon ik in het mooie IJsselstein, samen met mijn vriendin Senna en onze vrolijke hond Eros. In het gezellige centrum kun je mij regelmatig tegenkomen terwijl ik geniet van een hapje en drankje.

Wie ik ben als persoon en wat doe ik graag in mijn vrije tijd? Dit somt het aardig op:  

Koffie?

Graag leer ik jou ook kennen!
Ben je op zoek naar nieuwe collega’s of medewerkers? Heb je al lange tijd een vacature open staan die je niet kunt vervullen? Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Axel

Heb je een vraag?

Bel of stuur mij een e-mail!

06-23957782
axel@talect.nl
LinkedIn

Wil je liever teruggebeld worden?

Ja leuk, bel me!

Ons team

Marieke Nienhuis

Consultant

Axel de Groot

Consultant

Isabelle Bleeker

Recruiter

Bas Nagtzaam

Recruiter

Judith Blonk

Consultant

Bel mij terug!