Isabelle Bleeker

Hoi, mijn naam is Isabelle! Sinds begin februari ben ik recruiter bij TALECT. Ik stel mezelf graag aan je voor zodat je een beetje een idee hebt wie ik ben en wat ik hier doe.

Mijn rugzak is gevuld met:

  • Ruim 2,5 jaar ervaring in de werving & selectie en uitzendbranche;
  • Een half jaar ervaring in Sales;
  • Bachelor in International Business & Languages;
  • Ervaring in het schrijven van marketing gerelateerde blogs;

Een talenknobbel en vlotte babbel in het: Nederlands, Engels, Frans en Spaans.
Ik heb altijd al plezier gehad in het ontmoeten van nieuwe mensen. Ik bouw snel nieuwe relaties op en onderhoud deze op een zo goed mogelijke manier. Daarnaast verbind ik graag mensen met elkaar wat mij een goede fit maakt voor dit werk!

Ik ben International Business & Languages gaan studeren omdat ik altijd al interesse had in de internationale markt en culturen. Hier heb ik in mijn tweede studiejaar aan mogen proeven bij een Belgische startup in Antwerpen waar ik 4 maanden stage liep. Je denkt waarschijnlijk, dat is toch dichtbij? Er zal weinig verschil zijn met Nederland, maar dit is zeker niet het geval.
Tijdens deze leerzame stage heb ik mijn netwerk wereldwijd weten te vergroten. Dit heb ik onder andere weten te bereiken door gast blogs te schrijven voor verschillende kleine, maar ook grote internationale websites. De volgende stap na deze stage was om een halfjaar te studeren in Barcelona. Naast de Spaanse taal heb ik ook veel geleerd over de cultuur.

Eerder heb ik ervoor gekozen om mijn eindstage en scriptie uit te stellen en heb toen al voor een periode als Recruiter bij TALECT gewerkt tot september 2021. Uiteindelijk heb ik mijn afstudeerstage bij een internationaal sieradenbedrijf in Amsterdam gedaan, mijn scriptie afgerond én nu ben ik weer terug bij TALECT!
Nu ga ik mijn Sales ervaring toepassen bij TALECT en helpen bij de verdere groei. Naast het benaderen van kandidaten ga ik ook in gesprek met nieuwe organisaties om samen te kijken of wij de potentiële kandidaat in ons netwerk hebben.

Mijn visie op werving & selectie

In tegenstelling tot mijn collega’s ben ik in deze branche begonnen toen het al gedigitaliseerd was. Zoals Alexander beschreef zitten hier veel voordelen maar ook nadelen aan. Een kandidaat wordt soms al voorgesteld zonder dat er daadwerkelijk een kennismaking is geweest. Ik ben blij om te zien dat dit bij TALECT wel gebeurt en dat er echt wordt gekeken naar de persoon en wat diegene nodig heeft.
Doordat we goed contact hebben met de opdrachtgever weten we écht wat ze zoeken in een nieuwe collega. Hierdoor kunnen wij doelgericht zoeken, de persoon werkelijk ontmoeten én kijken of er een match is.

Kenmerkend aan mijn werkstijl is...

…dat ik heel gericht zoek en snel door profielen heen kan scannen en zo op een nauwkeurige manier de beste persoon kan vinden voor de desbetreffende functie. Ik doe altijd erg mijn best om iemand op zijn/haar gemak te stellen tijdens een kennismakingsgesprek zodat ik een beter beeld krijg van de persoon en past binnen de desbetreffende organisatie. Daarnaast ben ik erg sociaal en gemakkelijk om mee te praten maar kan ik ook direct zijn waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Privé-inkijkje

Ik woon nu al 3,5 jaar in Utrecht in een studentenhuis met 11 andere meiden. Veel gezelligheid dus! Verder hockey ik graag in mijn vrije tijd of ga ik er even tussen uit naar een zonnig land, wanneer mijn portemonnee dit ook toestaat!  Wie ik verder ben als persoon? Dit somt het aardig op:

Mijn grote voorbeeld?

Marissa Mayer, ookwel bekend om het feit dat ze wegging bij Google om CEO te worden bij hun grote concurrent Yahoo. Hiermee was zij de jongste CEO van een Fortune500 bedrijf. Ze kreeg tijdens en na de overstap veel kritiek over zich heen en was ook nog eens zwanger toen ze de overstap maakte. Ze is nooit ingegaan op de kritiek en deed simpelweg haar werk met een opgeheven hoofd. Het feit dat zij zo succesvol is geworden op een jonge leeftijd en dat ze zich niks aantrok van de meningen van anderen inspireert mij. Ik ben zelf erg ambitieus ingesteld en probeer me vooral te focussen op wat ik wil bereiken. Dit probeer ik ook in te brengen bij kandidaten en hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en hun doelen te behalen.  

Heb je een vraag?

Bel of stuur mij een e-mail!

088-2034100
isabelle@talect.nl
LinkedIn

Wil je liever teruggebeld worden?

Ja leuk, bel me!

Ons team

Marieke Nienhuis

Consultant

Axel de Groot

Consultant

Isabelle Bleeker

Recruiter

Bas Nagtzaam

Recruiter

Judith Blonk

Consultant

Bel mij terug!