Bel mij terug  

Vacatures in De Meern

Woon jij in De Meern of in de omgeving van De Meern en ben je op zoek naar een nieuwe baan? En ben je op zoek naar een uitzendbureau of werving en selectiebureau in de omgeving van De Meern die jou daarbij kan helpen? Dan zit je hier goed. Wij van Talect bieden vacatures in de omgeving van De Meern aan. Wie weet past één van de vacatures wel goed bij jou. Onderstaand overzicht weergeeft alle vacatures in de omgeving van De Meern die wij aanbieden.  

Wie zijn wij

Wij zijn TALECT. En wij geloven dat iedereen talent heeft. Wat is jouw talent? En benut jij dit optimaal? TALECT helpt jou met het vinden van je nieuwe baan door te kijken naar jouw talent. Wij kijken dus verder dan alleen de papiertjes die je hebt behaald. Of die je niet hebt behaald. Ben je op zoek naar vacatures die echt goed bij jou aansluiten? Wil je werken in de regio De Meern? Wij hebben de banen bij jou in de buurt. Ook die niet overal zichtbaar zijn. Wanneer je niet direct een interessante functie ziet die bij jou aansluit, kun je toch altijd contact met ons opnemen. Wij hebben een groot netwerk onder de bedrijven in de omgeving De Meern. We kijken graag samen met jou welke bedrijven aansluiten bij jouw persoonlijkheid. En we kunnen je eventueel ook open aanbieden daar. Dat scheelt jou weer open sollicitatiebrieven sturen.

Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in De Meern?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl