Bel mij terug  

Vacatures in Vleuten

Ben jij op zoek naar vacatures in de omgeving van Vleuten? Wij helpen je zoeken! Wij zijn geen standaard uitzendbureau of werving- en selectie bureau. Wij kijken verder dan alleen je cv. Met diverse vacatures in de omgeving van Vleuten en een flinke dosis ervaring helpen we jou naar je volgende baan. En hoe fijn is het als je droombaan ook nog eens dichtbij huis is? Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt met alle vacatures in de omgeving van Vleuten. Dit overzicht kun je vinden onderaan deze pagina. Wellicht zit er wel iets bij wat jou aanspreekt.

Wie zijn wij

Onze naam is TALECT. Wij helpen jou met het vinden van een baan in de omgeving van Vleuten. Wij zijn geen standaard uitzendbureau die CV“s doorschuift. Wij zijn het werving- & selectiebureau voor de omgeving van Vleuten. Omdat wij een groot netwerk hebben opgebouwd, hebben wij veel vacatures die we je kunnen aanbieden. Om te kijken welke vacatures goed bij jou passen, gaan we in gesprek met je. We willen weten wat jij precies wilt en wat je precies zoekt in een baan. Verder kijken we ook naar je talenten en je persoonlijkheid. Je bent meer dan een cv of een diploma. Jij bent jij! Op deze manier is de kans groter dat we een gepaste baan voor je zullen vinden. Dus ben je op zoek naar een baan in de omgeving van Vleuten? Kom eens langs, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in Vleuten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl