Bel mij terug!

Vacatures in Houten

Ben je op zoek naar vacatures in Houten? Dat snappen wij wel! Houten is namelijk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zowel met de auto als met de trein of de bus. Maar Houten staat ook bekend als ideale fietsstad. Fietsen is hier bijna altijd sneller dan autorijden. Hoe fijn zou het zijn om in bij jou in de buurt te kunnen werken? Lekker op de fiets, dicht bij huis of gewoon omdat je het een mooie stad vindt. Wij zoeken graag met je mee naar jouw ideale droombaan.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau in de regio IJsselstein. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een baan. Wij kijken niet alleen naar het cv, maar vooral naar wie jij bent. Dus vertel ons wat jouw talenten en ambities zijn. Dan kijken wij of we passende functies in Houten of omgeving voor je hebben. Select your talent is namelijk ons motto. Ons talent zit in het selecteren van de juiste kandidaat voor de juiste opdrachtgever. Wij gaan voor dé perfecte match!

Breed netwerk in Houten en omgeving

TALECT heeft een groot netwerk in de regio Utrecht. Daarom hebben we regelmatig banen in Houten en omgeving. Neem alvast een kijkje bij onze openstaande vacatures. Daar staat vast iets tussen voor jou! Mocht je nu geen functie in Houten vinden die aansluit bij jouw wensen, schrijf je dan in als werkzoekende. Zodra wij een passende vacature voorbij zien komen, nemen we contact met je op.

Zo kunnen wij jou snel helpen:

Schrijf je in als werkzoekende en bekijk hieronder alvast de vacatures die we hebben in Houten. Zie je niet direct een interessante functie die bij jou aansluit, neem dan alsnog contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek! Naast Houten, hebben we ook regelmatig openstaande vacatures in onder meer Nieuwegein, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Vianen en Oudewater

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in Houten?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl