Bel mij terug  

Vacatures in Houten

Op zoek naar een nieuwe baan? Tijd om meer voldoening uit je werk te halen en dichterbij huis te werken? Wij hebben verschillende vacatures die misschien wel interessant zijn voor jou! Deze vacatures zijn allemaal in de omgeving van Houten. Mocht je nu met de auto naar je werk gaan of met ov, geen probleem. Houten is centraal gelegen en goed bereikbaar. Zowel met de auto als met de trein of de bus. Hoe minder reistijd, hoe meer tijd je overhoud elke dag. Onderaan deze pagina hebben wij een aantal vacatures staan in de omgeving van Houten. Daar staat vast iets tussen voor jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn een werving en selectiebureau in de omgeving van Houten. Wij willen je graag verder helpen met je zoektocht naar een baan. Dit doen we door te kijken naar wat jouw talenten zijn en waar je kwaliteiten liggen. Wij kijken niet alleen naar het cv, maar naar de persoon die erachter zit. Op basis daarvan kijken we of een passende vacature voor je hebben. Wij hebben een groot netwerk in de omgeving van Houten dus de kans is groot dat we voor jou ook een passende vacature hebben. Mocht er nu geen vacature zijn die geschikt is voor jou, of toch niet in de buurt van waar jij zoekt? Niet getreurd, laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op wanneer er een vacature vrij komt die bij jou past.  

Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in Houten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl