Bel mij terug  

Vacatures in IJsselstein

Een baan in de buurt

Ben je op zoek naar een baan in de omgeving van IJsselstein? Dat komt goed uit! Als Werving & Selectie specialist in de regio hebben wij een groot aantal vacatures in IJsselstein en omgeving.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét Werving & Selectiebureau in de regio IJsselstein. Bij TALECT geloven we dat iedereen talent heeft.  Wij helpen jou aan een baan die past bij jouw persoonlijkheid en ambities. Wij kijken dus verder dan alleen de papiertjes die je hebt behaald. Of die je niet hebt behaald. Samen met jou gaan we op zoek naar een baan die écht bij jou past. Een plek waar je voor de lange termijn met plezier aan het werk kunt.

Specialist in regio IJsselstein

Kom je zelf uit IJsselstein en wil je niet meer in de file staan als je naar je werk gaat? Dan is het tijd dat je een baan zoekt dicht bij huis. Wij zijn het enige Werving & Selectie bureau in IJsselstein. Onze kennis van de lokale arbeidsmarkt is groot en ons netwerk reikt ver. Onze consultants wonen allen in de regio IJsselstein en zijn ervaren experts. Hierdoor zijn wij op dagelijkse basis van grote waarde voor de arbeidsmarkt in en rond IJsselstein.

Zo kunnen wij jou snel helpen:

Schrijf je in als werkzoekende en bekijk hieronder alvast de openstaande vacatures in IJsselstein. Wellicht staat jouw droombaan ertussen! Zie je niet direct een interessante functie die bij jou aansluit, neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in IJsselstein?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl