Bel mij terug!

Vacatures in Oudewater

Vacatures in Oudewater liggen niet altijd voor het oprapen, maar ze zijn er wel degelijk. TALECT heeft een groot netwerk in de regio. Onze opdrachtgevers komen uit Oudewater, Montfoort, Benschop, Lopik, IJsselstein, Utrecht en omgeving. Oudewater heeft ook korte verbindingen met de grote steden Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving en selectiebureau in IJsselstein, gelegen ten oosten van Oudewater. Select your talent is ons motto. Dat is wat we zeggen en dat is wat we doen. Wij geloven namelijk dat iedereen talent heeft. Dat van ons zit in het selecteren van het juiste talent voor de juiste opdrachtgevers. Wij gaan voor dé perfecte match! Dat doen we door verder te kijken dan alleen jouw cv. Wij kijken graag naar jou als persoon, welke talenten je hebt en waar jij echt gelukkig van wordt. Diploma’s zijn natuurlijk ook belangrijk, maar voor TALECT niet het belangrijkste. Wij helpen jou aan een baan die past bij jouw persoonlijkheid en ambities. Samen met jou gaan we op zoek naar een baan die écht bij jou past. Een plek waar je voor langere tijd met plezier aan het werk kunt.

Breed netwerk in Oudewater

TALECT heeft een groot netwerk in de regio Oudewater. Daarom hebben we regelmatig vacatures in Oudewater of in de omgeving. Onze opdrachtgevers zitten bij jou in de buurt. Neem dus snel een kijkje bij onze openstaande vacatures in Oudewater. Mocht je op dit moment geen geschikte vacature in Oudewater of omgeving tegenkomen, neem dan contact met ons op. We leren je graag kennen om te kijken wat we eventueel toch voor je kunnen betekenen. Als er op een later moment een vacature in Oudewater vrijkomt die wel aansluit bij jou als persoon nemen wij alsnog contact met je op. 

Zo kunnen wij jou snel helpen:

Schrijf je in als werkzoekende en bekijk hieronder alvast de vacatures die we hebben in Oudewater. Zie je niet direct een interessante functie die bij jou aansluit, neem dan alsnog contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek! Naast Oudewater, hebben we ook regelmatig openstaande vacatures in onder meer Nieuwegein, Utrecht, Lopik, Montfoort, Vianen en IJsselstein

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in Oudewater?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl