Bel mij terug  

Vacatures in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar vacatures in Nieuwegein? Wij bieden een groot aantal vacatures aan in Nieuwegein die goed bij jou zouden kunnen aansluiten. Kom jij uit Nieuwegein en wil je dichter bij huis werken? Dan moet je zeker even naar deze vacatures uit Nieuwegein kijken. In Nieuwegein zijn veel mooie werkgevers en daarmee ook veel aanbod in vacatures. Voortaan niet meer in de file ’s ochtends? Bekijk dan snel alle vacatures in Nieuwegein hieronder.

Wie zijn wij

Wij zijn Talect. Wij geloven dat iedereen talent heeft. Dat van ons zit in het selecteren van juist dat talent dat nodig is voor onze opdrachtgevers. Wij kijken verder dan alleen het cv en denken met jou mee. Het is maatwerk wat we doen. Sta jij open voor een nieuwe baan? Dan komen we graag met je in gesprek! Talect beschikt over een groot netwerk van bedrijven in omgeving Nieuwegein met openstaande vacatures. Als je op dit moment geen vacature in Nieuwegein ziet die aansluit bij jouw behoeftes, kun je altijd contact leggen. Wij kunnen dan op een later moment je alsnog benaderen als we een vacature in Nieuwegein vinden die wel bij je aansluit.

 

Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in Nieuwegein?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl